ترشحات قهوه ای بعد از مصرف ال دی

با سلام من دو سال با مشکل نازایی با علت ناشناخته مواجه هست روز سوم پریود رفتم دکتر نازایی در یونگ واژينال گفتن کيست ساده در تخمدان چپ و در تخمدان راست کیست کوچک دیگری هست که در حال شکلاتی شدن میباشد برام ال دی تجویز کردن و قرار شد دوره بعدی ای و اف شروع کنن ولی من پريودم زیاد نشده و ترشحات کم قهوه ای دارم به نظرتون از مصرف آل دی بوده یا باید چیکار کنم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوره درمان را کامل کنید و سونو را تکرار کنید تا از بهبودی مطمئن شوید و سپس برای ادامه درمان به مراکز ناباروری معتبر مراجعه کنید تا زمان از دست نرود. روز خوش