با سلام پسر 3 سال و6 ماهه ام قدش حدود 98 است و وزنش هم حدود 13 کیلو است.تست انگل وتیرویید داده مشکل ندارد.قد تولدش 53 و وزن تولدش 3.350 بوده.قد خود من 159 پدرش 177 تقریبا است.یک سال مداوم به او زینک دادم ولی تاثیری در منحنی رشد قدش نداشت.برای کمی وزن و کوتاهی قدش چه کنم؟ مشکل فرزند من چیست؟! آیا مشکل هورمونی دارد یا.... لطفا کمکم کنید.
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه هر دو منحنی قد و وزن افت داشته توصیه می کنم حداقل 4 وعده غذایی در روز داشته باشد روی به تنهایی اثری در رشد قدی نداره فاکتورهای دیگه ای مثل دریافت لبنیات و ویتامین دی کافی هم در رشد قدی موثرند.. فعالیت بدنی کافی داشته باشد شاد باشید