افتادگی رحم

باسلام و خسته نباشید. مادر من 48 سال سن دارن و سه بار زایمان طبیعی داشتن الان به پزشک زنان مراجعه کردن و فهمیدن افتادگی شدید رحم دارن.پزشک گفته یا باید هیسترکتومی شی و یا بوسیله یک عمل یک پروتز را درون رحم میزاریم و بعد چند وقت خود رحم بالا میره.میخواستم ببینم متخصص ها اطلاعی از روش دوم دارن و چه توصیه ای می کنند؟باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 31
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نیاز به معاینه هست.

در موارد افتادگی رحم، اگر فرد سالم و سرحال است و منعی برای جراحی ندارد، در صورتیکه در سنین باروری باشد و بخواهد رحم را حفظ کند، روش های جراحی وجود دارد و اگر در سنین باروری نیست و قصد حفظ رحم وجود ندارد، رحم از راه واژن و یا شکم(برحسب معاینه و سونو) خارج میشود.

اگر فردی منع جراحی دارد، روش پساری توصیه میشود که وسیله ای است که از پایین داخل واژن میرود و رحم را بالا نگه میدارد ولی نه اینکه رحم را به تدریج بالا ببرد بلکه تا هر وقت که در واژن باشد رحم هم بالا خواهد بود و با خروج آن رحم مجدد پایین می آید.

پساری انواع مختلفی دارد. برحسب معاینه، سایز و نوع آن انتخاب میشود. برخی انواع را پزشک جا سازی میکند و برخی راهم به بیمار آموزش میدهیم تاخودش داخل و خارج کند.