من رفتم سونو تو دوازده هفته هستم .سونو گفت تو شش هفته رشد نکرده . دو تا ساک بود. سونو قبلی دو هفته قبل کیسه زرده و جنین بود. ولی الان گفت رشد نکرده. چرا؟ من ای وی اف کرده بودم این بار چهارمم بود سه تا منفی داشتم. دلیل رشد نکردن چیه من همسرم مورفولوژی و تحرکش کمه ولی تعدادش خوبه. خودم هم انعقادی مشکل داشتم که آنوکسا  4000داشتم .شیاف سیلکوژست. آسپرین و اسید فولیک و استرادیول و پردنیزول داشتم . ایمنی مشکلی ندارم ولی چون سه تا منفی داشتم ای وی اف دکتر گفت بزنی بهتره ولی موقع مثبت شدن ننوشت برام. حالا سوالم اینه من داروهام رو سه روزه قطع کردم. چه زمانی خونریزی میکنم یعنی ساک دفع میشه و اینکه آیا اصلا دیگه رشد نمیکنه؟ یعنی پیش نیومده رشد کنه  بعد از آن جنین و اینکه اگر دفع نشد باید چیکار کنم و اینکه من درد و خونریزی و لک ندارم و اینکه من همه آزمایشات رو داده بودم و هیسترو هم کردم گفتن رحمت سالمه. همسرم دی اف ای اسپرم هم دادن نرمال بود. پس مشکل کجا بوده؟ الان ازمایشی نمونده من انجام نداده باشم باید چیکار کنم اینبار.

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

متاسفانه یکی از چالشهای بی پاسخ در بارداری، موارد شکست مکرر و بی دلیل بارداری است. بازبینی مجدد تمام مدارک توصیه میشود. گاهی هیچ دلیلی پیدا نمیشود و تنها راه حل ادامه درمان و افزودن روشهای تحقیقاتی است.

در حال حاضر، بعد از قطع دارو، ممکن است خود به خود سقط شود و یا نیازبه دارو و کورتاژ باشد