سلام من در دوران عقد هستم تو گوشی نامزدم دیدم که با یک خانم رابطه دارن و چت میکنن خیلی حالم بده به نظرتون چیکار باید بکنم به روش نیاوردم خیلی حالم بده دوباره که گوشیش و چک کردم حذف کرده بود چتاشون رو ولی شماره اون خانم و دارم خیلی اعتماد داشتم بهش

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینکه گوشی همسرتون رو چک کردین اشتباه اول هست و اینکه شاید اون چت برای قبل عقد بوده و روابط قبل عقد مال هر کس که هست ربطی نداره به طرف مقابل و نباید مطرح بشه.باهاشون صحبت کنید و نزارید که اعتماد اول زندگی تون خراب بشه