تفسیر آزمایش مولرین

116 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام تو رو خدا جواب بدید نگرانم آزمایش دادم هورمون مولرین من 6.09 شده بد هستش ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نگران نباشید مشکلی ندارد اگر عدد آن زیر ۱ باشد احتمال بارداری وجود ندارد موفق باشید.

تجربه شما

سلام ممنونم دکترم گفت باید زیر 5 باشه ،گفت یائسگی زودرس میاره

@tablo

سلام دوست عزیز آزمایش ذخیره تخمدانی باید بالا باشد که شانس بارداری شما افزایش یابد در کسانی که ذخیره تخمدانی آن ها از مقدار نرمال خیلی کمتر  باشد باید در مرحله آخر تخمک اهدایی بگیرند بنابراین  مشکل جدی در این زمینه وجود ندارد موفق باشید.