دروغ در دوران نامزدی

سلام من دو ماهه نامزد کردم اول بهم گفت خونه داره حالا خونه سندش رهن بود الان خونه رو ازمون گرفتن بعدش گفت سیگار ترک میکنه ولی هر روز داره سیگار میکشه اخلاقش خیلی از روزای اول تندتر شده اصلا بهم اهمیت نمیده راحت دروغ میگه اون روز هم فهمیدم گل میکشه خانوادش هر روز اذیتم میکنن تو رو خدا بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم لطفا در اولین فرصت از یک روانشناس حضوری کمک بگیرید تا بتوانید موضوعات را از جوانب مختلف بررسی کنید. ازدواج انتخاب بسیار مهمی ست که قبل از قدم گذاشتن در آن باید بتوانید تمامی ابعاد را به دقت بررسی کنید و تصمیمی را بگیرید که پشیمانی در آن جایی نداشته باشد. دروغگویی و استفاده از مواد مخدر و بی توجهی و رفتار بد خانواده و... مسائل بسیار مهمی هستند که به راحتی نباید از کنار انها بگذرید. با توجه به اینکه در دوران نامزدی هستید به راحتی فرصت تجدید نظر را دارید. پس عجول نباشید و حتما با یک روانشناس حضوری در تماس باشید که بتوانید درست ترین تصمیم ر اتخاذ کنید. موفق باشید.