لکه بینی بین دو عادت ماهانه

سلام دو بار هستش که بین دو عادت ماهانم چهارده روز قبل از شروع پریود لکه و لخته قهوه ای میبینم دو روز لخته و الان آخر ادرارم یکم قهوه ای میبینم دکتر میرم ولی زودتر میخوام بدونم ممکنه دلایلش چی باشه .سابقه بیماریم هم اچ پی وی cin1 قبلا پرولاکتین .و پلیکیستیک بچه هم ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
معمولا در این روز از سیکل قاعدگی یعنی حدود ۱۴ روز مانده به قاعدگی بعدی زمان تخمک گذاری است و گاهی در بعضی سیکلها هنگام تخمک گذاری ریزش بافت مخاطی رحم رو داریم که بصورت لکه بینی تظاهر می کند و معمولا نکته خاصی در پی ندارد.