سلام...

دخترم نه ماه است،از بست روزگی ریفلاکس دارد،ک دارو استفاده میکند.از شش ماهگی هیچ وزنی نگرفته،وزن تولد3500،وزن فعلی 7900.

در کل بد غذا و بد اشتها است،ولی من سعی خودم و میکنم و هر جوری نباشه بش غذا میدم. ازش ازمایش کلی گرفتم و هیچ مشکلی نداشت، ولی یک هفته است غذارو قورت نمیدە به هیچ وجه. غذاشو میریزم تو میکسر باز قورت نمیده، عادی بهش میدم باز قورت نمیده. انواع شلە و سوپ و واسش درست میکنم ولی بهش تمایلی ندارد. چه کار کنم خواهشا راهکاری بدین کلافم، دارم دیوانه میشم😔

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

ممکن است التهاب یا عفونتی در حلق داشته باشد.
ویزیت و معاینه شود.

در ضمن در بچه زیر یکسال نباید زیاد به غذا اهمیت بدهید. احتمالا وزن نگرفتن شیرخوار شما علتش اهمیت دادن بیشتر شما به غذا نسبت به شیر بوده.
تا میتونید به شیرخوار خود شیر بدین و غذا را در درجه دوم اهمیت قرار دهید.

تجربه شما

با عرض احترام خدمت دکتر محترم

من هچنین که شما فرمودین بیشتر به شیر اهمیت میدم چون میدونم سال اول بچه با شیر وزن میگیره،و هر بار که بهش غذا میدم خودش از علت گرسنگی گریه میکنه ،ولی وقتی واسش میارم قورت نمیدە و تو دهانش نگهش میداره. ولی در کل دخترم بی اشتها است.