راه های جلوگیری بارداری

70 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

خسته نباشی من تازه ازدواج کردم و راه های سالم و بدون عوارض جلوگیری رو نمیدونم. میشه کمک کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهترين روشها براي يك تازه عروس استفاده از قرص ال دي كه هر شب استفاده ميشه و يا استفاده از كاندوم براي همسره

تجربه شما

قرص ال دی بیش از اندازه مصرف بشه ضرری نداره؟  تو کلاسهای اموزشی گفتن از قرص یاس استفاده کنید ایرانیه .

@sara5974

سلام قرص در دراز مدت عوارض داره برای همين سه ماه قرص يك ماه كاندوم و همين روال رو ادامه بديد

البته كسی كه قرص رو مصرف ميكنه بايد چك هم بشه هر ٣ ماه

@sara5974

سعي كنيد سه ماه ال دی مصرف كنيد يكماه كاندوم و هر سه ماه يكبار خودتون رو چک كنيد