مشکل نعوظ در رابطه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 319 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید ببخشید یک سوال داشتم شوهرم یک هفته است مشکل نعوظ پیدا کرده و موقع رابطه خیلی آلتش بی حاله لطفا راهنمایی کنین خیلی ناراحته از این بابت

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
بروز اختلالات ناگهانی نعوظ، خصوصا در افرادی که مسن نیستند، اغلب ناشی از استرسهای روحی روانی و گاها خستگی های جسمی است و خودبخود برطرف میشود.
جای نگرانی نیست.
در صورت ادامه علایم، بهتر است یک نوبت جهت معاینه مراجعه کنند.

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون . ولی آخه یک هفته هست که اینظور شده و خجالت میکشه به پزشک مراجعه کنه میخواستم ببینم میشه دارویی مصرف کنه؟