سلام من 4 ماه پیش یک سقط تو هفته 6 ام داشتم الان باردارم و 10 روز از موعدم میگذره دفعه قبل دکتر بخاطر لکه بینی شیاف سیکلوژست بهم داده بود که دو روز بعد سقط  شد.

الان بعضی وقتا کمردرد و شکم درد مثل پریودی دارم میتونم از اون شیاف های پروژسترون استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام استفاده از سیکلوژست تنها در زمانی که بقای جنین مشخص است توصیه میشود وگرنه موجب سقط فراموش شده می شود که بسیار خطرناک است حتما تحت نظر پزشک استفاده کنید