حمایت نکردن خانواده همسر

سلام ما ۳ سال که ازدواج کردیم و هیچ گونه حمایتی از طرف خانواده همسرم نشدیم اما همسرم دلبستگی شدیدی به خانوادش داره حتی کارایی که پدر مادرشون برای بقیه بچه ها انجام دادن رو در جریان هست اما دریغ از انجام دادن یک نمونه از اون کارا و حمایت ها برای ما حتی بارها همسرم به روی پدر و مادرش اورد اما بازم کاری نکردن همش خودشونو میزنن به بی خیالی همسرم با این که خودشم متوجه کاراشون و کم کاریشون هست اما بازم احترامشونو بیشتر از بقیه داره بازم هر کاری بخوان براشون کوتاهی نمی کنه همیشه ازمون انتظار دارن. که متاسفانه باعث بحث شدید من و همسرم می شه من همش کوتاهی خانوادشو به روش میارم و تنفر شدید ازخانوادش دارم حتی نمی تونم باهاشون در ارتباط باشم می شه راهنماییم کنید چطور اذیت ها و کوتاهیشونو فراموش کنم و به همسرم بفهمونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
شما حمایت خانواده همسرتون رو در چی میبینید آیا حمایت مالی مد نطرتون هست یا حمایت عاطفی ممکنه حمایتی که شما دنبال اون هستید رو همسرتون نخوان و بیشتر دنبال حمایت عاطفی با خانواده شون باشن و این که همسرتون هم این کوتاهی هارو میبینه و دم نمی زنه برمی گرده به شیوه پاسخ دهی ما به مشکلات و همچنین همسرتون با خانواده اش ارتباط عاطفی داره و شما این ارتباط رو ندارید ایشان به علت حالت عاطفیشون نمی تونن بپذیرن که در خانواده تبعیض وجود داره والا اگر بپذیرندنیازه که اعتراض کنند و یا حتی قدم بزرگتری بردارند مثلا خانواده رو ترک کنند. که به نظر میاد. این در توان همسرتون نیست پس مجبور هست صورت مسئله رو پاک کنه تا بتونه بند عاطفی رو نگه داره به شما توصیه می کنم به جای شماتت و تحقیر. همسرتون در کنار ایشون باشید وصمیمیت رو دررابطه افزایش بدید و در کنار هم و به کمک یکدیگر زندگی رو بسازید به نظر می رسه با سرزنش هایی که می کنید همسرتون رو از خودتون دلسرد می کنید و رابطه رو دچار مشکل در رابطه با خشمی هم که نسبت به خانواده همسرتون دارید مشاوره حضوری بگیرید. چون خشم و نفرت بهتون آسیب میزنه و حتی جلوی پیشرفتتون رو میگیره و آرامش رو از شما دور می کنه