حس تنهایی و خستگی از اطرافیان

سلام و وقت بخير

جناب دكتر من خانمی هستم ٢٩ساله كارشناس ارشد حقوق تجارت هستم و سه سال و نيمه كه ازدواج كردم فرزند ندارم

كلا آدمی هستم كه در جامعه خيلی منطقی و محكم و در عين حال دوستانه رفتار ميكنم و در محيط خانه و با اطرافيانم خيلی سعی ميكنم مهربون باشم و كاری كنم كه همه خيالشون راحت باشه آروم باشن و خوش بگذره بهشون وقتی كه با من هستن، وقتی دلم ميشكنه ازشون و ناراحتم به روم نميارم و سعی ميكنم فراموش كنم

ولی خسته ام،حس ميكنم بقيه با نگاه حماقت به من نگاه ميكنن، چون نتونستم كار پيدا كنم و فعلا خانه دار هستم و آزمون كانون وكلا قبول نشدم، خيلی حساس شدم ولی كسی سعی نميكنه دركم كنه، تصورم از همه بهم ريخته در كلام و رفتارشون احترام نميبينم،از همسرم هم اون حس حمايت عاطفی كه ميخوام رو نميگيرم خيلی باهاشون صحبت كردم و بهشون با زبان نرم دوستانه كفتم ولی فقط گوش ميكنن و عمل نميكنن، خيلی سردرگمم و همش بغض دارم و تپش قلب ميگيرم

نميدونم مشكل از كجاست ؟واقعا خواسته من زياده؟ يا به قولشون لوس ام؟ يا درک نميشم! دلم ميخواد تنها باشم و حس تعلقی ديگه تو قلبم به كسی حس نميكنم

حتی از اينكه برادرم فقط با نامزد و دوستای مشتركشون اوقات ميگذرونه و هر وقت من ازشون خواستم يا نيومده يا وقتی اومده از درد و دلاش گفته و من گوش شنوا شدم، مادرم با دوستاشون هستن و همسرم همش بهونه كار رو دارن و خستگی،خودمم چقدر ميتونم تنهايی اوقاتمو پر كنم به شدت آدم اجتماعی هستم و قبل ازدواج بسيار فعال بودم

چيكار بايد كنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
برن برون میگه:تلاش سالم تلاشی‌ست برای رسیدن به بهترین‌ها،یعنی از خودتان راضی هستید و می‌دانید که می‌توانید بهتر بشوید.
همه ما دوست داریم بهترین باشیم و در بهترین جایگاه قرار بگیریم و کسی دوس نداره مورد انتقاد قرار بگیره،اما تلاش وقتی سالمه که از همه پتانسیل‌هاتون استفاده کنید،ما هر چقدر هم که سعی کنیم کارهامون‌رو بدون نقص انجام بدیم، مردم باز هم راهی برای مخالفت و انتقاد پیدا می‌کنن،پس بهتره به جای فرار از انتقادات دیگران سعی کنیم به انتقادات توجه کنیم و بهشون فکر کنیم،
خودتون‌رو موظف نکنید که بهترین باشید و در جهت تک بعدی حرکت نکنید،می‌تونید موارد شغلی مختلفی‌رو امتحان کنید و اگه به رشته تحصیلی‌تون نزدیک بود که بهتر،سعی کنید اطلاعاتتون‌رو گسترده‌تر کنید و اجتماعات مختلفی‌رو امتحان کنید و دوستان بیشتری پیدا کنید،به اهداف واقعی و قابل دسترس فکر کنید و براشون تلاش کنید،از پله‌های پایین‌تر شروع کنید تا بالا رفتن براتون لذت‌بخش باشه،به عنوان مثال اگه استاندارد موفقیت‌تون ۹۰ درصد هست اونو به ۸۰ برسونید،
یه کار جدید شروع کنید و یادتون باشه که خطاها و اشتباهات به رشد ما کمک می‌کنن و اگه امروز نتونستید ۱۰ کیلومتر بدوید، از اینکه ۶ کیلومتر دویدید راضی و خوشحال باشید.
پیروز باشید