تاخیر در پریود و باردار نشدن

سلام من چند ماهه که در حال اقدام به بارداریم پیش دکتر رفتم و به من قرص متفورمین داد چون تنبلی تخمدان دارم و همیشه پریودام نامنظم بوده هر وقت قرص میخوردم خوب بودم همینکه قطع میکردم دوباره نامنظم میشدحالا من ۴ آذر پریود شدم تا امروز که ۲۲ دی هنوز پریود نشدم هیچ علائمی جز گاهی اوقات درد در تخمدانهام ندارم من روز ۶ دی کیت تخمک گذاشتم مثبت شد و نزدیکی داشتم البته قبلشم داشتم روز ۷ و ۹ هم نزدیکی داشتم امروز صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود حالا باید چیکار کنم بازم صبر کنم یا برم دکتر آمپول بزنم تا پریود شم؟پیشاپیش ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام از اخرين روز نزديكي دو هفته بالاتر حساب كنيد يعني نهم و چهارده روز ميشود ٢٣ تا ٢٣ دي صبر كنيد اگر بي بيحك زديد انموقع و منفي بود بعد جهت پريود شدن اقدام كنيد