سلام. و خسته نباشید.نوزادی 4-5 ماهه هست که 14 روز بعد از واکسن 2 ماهگی دچار تب شده هست بعد از مراجعه به پزشک و بستری در بیمارستان کودک دچار شلی اندام شده هست.که بعد از گذشت چند روز گردن و دست های کودک از حالت شلی خارج شده است ولی پاها کودک همچنان دچار شلی اندام هست (قبل از تب چنین مشکلی نداشت).MRI  و نوار عضله از پاها هیچ مشکلی رو نشون نداده و متخصص کودکان یک ماه فیزیوتراپی نوشته و فیزیوتراپی در طول یک ماه چندان اثر بخش نبوده است .علت چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت مرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام خدمت شما والد گرامی
احتمالا در اثر تب کودک دچار تشنج شده است و به دنبال آن به مغز او اسیب رسیده است.
راهکار ان درمان و کنترل تشنج احتمالی  توسط فوق تخصص مغز و اعصاب کودک و در صورت صلاحدید ایشان کاردرمانی می‌باشد.
در مورد علت شلی علل مختلف می‌تونه باشه و اظهار نظر در مورد اون رو باید پزشکی که کودک تحت نظر ایشونه انجام بده.
با احترام