سلام دخترم یک بیست و سه ماهشه و از دو ماهگی به دلایلی شیر خشک مصرف کرد

از بیست ماهگی هم شیر پاستوریزه بهش دادم

حالا می خوام از شیشه بگیرمش

آیا زمان مناسبی است و اینکه یک بار در همون بیست ماهگی سه چهار روز سعی کردم شیشه رو ازش بگیرم ولی موفق نشدم و دخترم هم خیلی مقاومت کرد و فکر میکنم وابسته تر از قبل هم شد

در ضمن من مشکل بیماری اعصاب دارم و تحت درمانم ولی هنوز کامل درمان نشدم

با استرس حتی کوچک هم خیلی به هم میریزم

می خوام طوری از شیشه بگیرمش که به خودم و خودش فشار نیاد و بتونم از لحاظ روحی خودم رو کنترل کنم و بدتر نشم

لطفا راهنمایی ام کنین

متشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام
از شیشه گرفتن را در یک روز ناگهانی انجام ندهید و بهتر است به صورت تدریجی شیشه شیر را کنار بگذارید.
هنگام غذا به جای شیشه به او یک فنجان در دار پلاستیکی کودک بدهید و هر بار یک وعده شیشه را کم کنید. برای چنین کاری هر هفته فنجان را به یک وعده غذایی اضافه کنید و شیشه را از آن وعده کم کنید تا جایی که کودک بالاخره سر تمام وعده های غذایی فنجان دستش بگیرد.
برای ترک عادت شیشه خوردن شبانه باید برنامه غذا خوردن شب او را عوض کنید. اگر معمولا کودک را به همراه شیشه در اتاق نشیمن در آغوش می گیرید، به جایش سعی کنید در اتاق خواب او برایش کتاب بخوانید. انجام دادن کارها به شیوه متفاوت او را تشویق به ترک شیشه در ساعات پایانی روز می کند.
در این مدت بسیار بیشتر از پیش به کودک محبت و توجه کنید، به خصوص اگر خیلی به شیشه شیرش وابسته است.
شیشه شیرهای کودک را از جلو چشم بردارید.
مصمم باشید. یک روز فنجان دستش ندهید و روز بعد شیشه شیر. وقتی شیشه را از یک وعده غذایی مشخص کودک حذف کردید دیگر نباید در آن وعده به او شیشه بدهید.
پس از حذف کامل شیشه شیر دیگر هرگز برای آرام کردن کودک بیمار یا گریان به او شیشه شیر ندهید، این کار تنها او را گیج می کند.
وعده های شیشه شیر پیش از چرت های بین روز و خواب شبانه آخر از همه از بین می روند. اتفاقا همین وعده ها هم هستند که بیش از همه باعث ایجاد پوسیدگی دندان می شوند، پس خیلی مهم است که حدود یک سالگی این عادت را هم از سر کودک بیندازید.
موفق باشید