همسرم چند ماهی است که در داروخانه مشغول به کار شده است

البته تخصصی در این رابطه ندارد

حالا هر بیماری که برای من یا بچه ام پیش میاید می گوید نمیخواد به دکتر مراجعه کنی خودم فلان دارو یا مثلا فلان پماد را برایتان میاورم، نیازی به الکی دکتر رفتن نیست

با اینکه تحصیل کرده است این رفتارش من رو آزار میده

در حدی که من حتی برای یک سرما خوردگی باید با دعوا و قهر به دکتر بروم یا کلا دکتر نرم و خود درمانی کنم

واقعا از لحاظ عصبی به هم میریزم چون سابقه بیماری اعصاب و مصرف دارو هم دارم

نمیدونم چرا احساس میکنه که با کار در داروخانه تخصص همه بیماریها رو داره

حالا می خوام بدونم چه جوری باهاش رفتار کنم تا بدون دعوا و عصبانیت بتونم در مواقع لازم به دکتر مراجعه کنم

متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام

اميدوارم خوب باشيد .

دوست خوبم لازم هست كه شما بيشتر به اعصابتان مسلط باشيد و صبورتر باشيد و سعی كنيد با صحبت منطقی همسرتان را قانع كنيد كه خود درمانی كاری كاملا اشتباه است و يا اينكه از يک پزشک داروساز بخواهيد با ايشان صحبت كنند و از عواقب خود درمانی و مشكلاتی كه ممكن است پيش بيايد ايشان را مطلع كنند .