درد شکم و معده

سلام دردش میزنه به پشتم، درست پشت معده. الان سه ماهه هرچی قرص و دکتر رفتم خوب نشدم یه حالت دستشویی رفتن هم همیشه به من دست میده طوری که احساس میکنم باید برم دستشویی اما رفتنم فایده نداره. تنگی نفس هم گرفتم با این درد، نوار ریه گرفتم و قلب سالم بود سونوگرافی کردم سالم بودم فقط  ۴ میلیمتر پولیپ صفرا دارم. نمیدونم دیگه چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت مرد شغل جوشکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. باید از لحاظ بیماری های روده بررسی شوید. لطفا به پزشک گوارش جهت معاینه مراجعه کنید. یکی از احتمالا التهابات روده ای است.