افت قند خون در بارداری

سلام

من الان 18 هفته باردارم از اول بارداری تا الان همینطور قندام افت میکنه مثلا دیروز روی 39 و 40 بود حتی شده شبها تا صبح حدودا روی 40 و 50 هست و بالا نمیاد

 میخواستم بدونم افت قندها فقط به بدن خودم آسیب میزنه یا برای جنین هم ضرر داره؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنونم

دکتر غددم گفت که شما نگران خودت باش جنین سهم خودشو میبره و افت قندها فقط به بدن خودت آسیب میزنه ولی چند نفری هم بهم گفتن که وقتی افت قند میشم جنین هم افت قند میشه

این رو هم بگم که من دیابت نوع 1 دارم و انسولین استفاده میکنم ولی هرچقدرم که دوز و کم میکنم بازم هرروز قندام افت داره

تو این مدت بارداری خیلی قندای 30 و 40 داشتم و نگرانم

خواهش میکنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام
اول از همه بارداریتون رو بهتون تبریک میگم بعدم بهتون میگم که نگران نباشید افت قند هاتون اصلا به جنین آسیبی نمیزنه خودتون رو ناراحت و نگران نکنید وبا خیال راحت مراقب جنینتون باشید و به بارداریتون ادامه بدید.  اما برای خودتون همونطور که گفتید شما دیابت نوع1 دارید و افت قندهای زیاد هم براتون خوب نیست مخصوصا الان که شرایطتون خاص هست من چند تا نکته رو بهتون میگم که انشا الله از افت قند شبانتون جلوگیری بشه.
_ خوردن میان وعده به اندازه 1 واحد قبل از خواب مثل(1لیوان شیریا یک لقمه نان وپنیر یا یک عدد میوه یا...)
_ تغییر دادن ساعت فعالیت بدنی(در صورت اجازه پزشک)
_ ساعت خوبتون بیشتراز 6تا 8 ساعت نشه یعنی فاصله بین میان وعده آخرشب با صبحانه زیادنشه
_در قدم آخر با هماهنگی پزشکتون انسولین رو کم کنید.
برای بهتر کنترل کردن قندتون بهتره که آموزش ببینید.