سلام آقای دکتر من خانمی 25 ساله هستم یک سال پیش بخاطر خونریزی مقدی و اسهال و نفخ و درد های شکمی کولونوسکوپی دادم که مشخص شد التهاب روده دارم بعد از اون مدتی بهتر شدم ولی الان نفخ همیشگی دارم گاها توی دفع خون میبینم و همیشه حس دفع دارم ولی دفعی در کار نیست موقع دفع یه مایه ای مثل مخاط دفع میکنم و درد مقعدی خیلی زیادی دارم. حالت تهوع وسرگیجه هم به مدت یک هفته است که دارم.

بیماری من هنوزم التهاب روده است یا بدتر شده؟ برای درمان التهاب روده سه ماه مزالازین مصرف کردم

مرسی از وقتی که میزارید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. این همان بیماری التهاب روده است که کمی بدتر شده است. در چنین مواقعی نیاز به مراحعه مجدد به پزشک جهت تنظیم دوز های دارویی بر اساس علامت های جدید است. در برخی موارد اگر علامتها ناگهان شدید تر و غیر قابل تحمل شده باشند نیاز به کولونوسکوپی مجدد نیز وجود دارد.
لطفا جهت پیشگیری از تشدید این علامتها به پزشک گوارش مراجعه کنید.
در بیماران مبتلا به التهاب روده، این تغییرات و تشدید علامت ها بسیار متداول است.