اعتیاد همسر به گوشی

سلام خسته نباشید .ببخشید این سوالی که دارم دیگه الان برای همه همینطوره انگار دنیای مجازی همه جا رو گرفته مشکل من با شوهرم اینه که مدام سرش تو گوشیه کارشم جوریه که زیاد خونه نیست وقتی هم میاد اصلا حوصله نداره که با بچها باشه اصلا انگار خونه نیست همه حواسش پی گوشیش چیکار کنم خیلی با هم جدال داریم میگم چرا نمیای بشینی پیش ما یا با بچها بازی کنی میگه حوصله هیچی رو ندارم چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام .امیدوارم که خوب باشید .لازم است که ارتباط شما با همسرتون بهتر بشود .ما نمی توانیم کاری کنیم که فردی به زور گوشی اش را رها کند ولی می توانیم کاری کنیم که او با میل خودش گوشی اش را کنار بگذارد .برای این مساله باید روشی را در پیش بگیرید که مصاحبت با شما از چرخ زدن در فضای مجازی برایش لذت بخش تر باشد .توصیه می کنم کتاب ازدواج بدون شکست نوشته ویلیام گلاسر و ترجمه دکترا صاحبی را مطالعه کنید .این کتاب به شما کمک می کند که چه روشی را در پیش بگیرید.