ضعف و خستگی مزمن

سلام لطفا راهنمایی کنید

من همیشه سردمه تو زمستون همیشه کنار بخاری ام و تابستون از کولر متنفرم و  بسیار زیاد میخوابم یعنی اگه ده شب بخوابم دوازده ظهر بیدار میشم مدام خسته ام و اصلا انرژی ندارم  آزمایش خون دادم دکتر گفت هیچیت نیست از لحاظ روحی هم مشکلی ندارم نه افسرده ام و نه ناراحتی دارم

الان نمیدونم چکار کنم یا پیش چه دکتری برم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام
اگر از نظر تیرویید بررسی شدید وتیروییدتان نرمال است
ممکن است از نظر سابقه موروثی مستعد به سرمایی بودن هستید
بهرحال مشاوره با پزشک غدد میتواند کمک کننده باشد
همینطور مشاوره تغذیه جهت مصرف مواد غذایی مناسب برای اصلاح متابولیسم تان .