دروغ خانواده همسر در روز خواستگاری

من سه ساله ازدواج کردم خانواده همسرم از روز خواستگاری قول داد که ما مستقل زندگی کنیم گفتن پسرمون خونه داره از خودش ولی بعدش که باهاش ازدواج کردم دیدم دروغ گفتن الان سه ساله پیش مادرشوهرم میمونم حتی یک اتاق جدا هم ندارم که راحت پامو دراز کنم تو اتاق مهمون میخوابم،الان مادر شوهرم دو ماه قلبشو یک شهر دیگه عمل کرده همونجا هم مونده شوهرم هم اونجاست فقط یک روز میاد پیش من. من موندمو پدرشوهر پیرم منم پاشدم اومدم خونه پدرم النا خانواده شوهرم اومدن که چرا موندی اینجا پدر پیر ما چیزیش بشه چیکار کنیم و اینا اصلا هم گردن نمیگیرن که دروغ گفتن بهم امشب اومده بودن مثلا منو برگردونن ،واقعا نمیدونم چیکار کنم ،خواهش میکنم ازتون یکی راهنمایی کنه بخدا از حرصم از ناراحتیم از تب میسوزم خیلی ناراحتم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

متوجهم چقدر این شرایط می‌تونه براتون آزاردهنده باشه. درباره‌ی اینکه می‌خواهید زندگی مستقلی داشته باشید، می‌تونید قاطعانه و محترمانه با همسرتون صحبت کنید، برای این کار با هم به یک برنامه‌ریزی و توافق برسید و برای تحقق‌ش تلاش کنید. نه اینکه صرفا در حد صحبت باقی بمونه و مجددا همین شرایط تکرار بشه.

نگید خانواده‌ت به من دروغ گفتن و الان گردن نمی‌گیرن و ... سعی کنید از شخص خاصی اسم نیارید. موقعیت و احساس‌تون رو به همسرتون توضیح بدید. بگید اینکه منزل مستقل نداریم و توی اتاق مهمان می‌خوابیم و غیره، برای من خوشایند و راحت نیست. هر احساسی رو که دارید خیلی صادقانه توضیح بدید. در آخر هم درخواست‌تون رو مطرح کنید. که میخواین منزل مستقل داشته باشید و در موردش با همسرتون به توافق مشخصی برسید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون