سلام ،من هفته چهل بارداری ام ولی دهانه رحمم کاملا بسته اس، پیاده روی و پله نوردی کردم و زعفران و گل گاو زبانم میخورم ولی اصلا تغییری نمیکنم هیچ دردی ندارم خسته شدم دلم میخواد زود تر زایمان کنم چکار کنم به نظرتون؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

راه کمکی فقط ورزشهای مخصوص وحمام آب گرم هست.
والبته،درمواردی علامتی اززایمان نداریم واگرطبق نظرمتخصص هفته بارداری ۴۰باشد،بستری وداروشروع میشود.درمواردی زایمان طبیعی پیش نمیرودونیازبه سزارین میشود