اقدام به بارداری با توجه به زمان تخمک گذاری

سلام

ممنون از سایت خوبتون

من تاریخ ۶/ ۹ /۹۷ تو هفت هفتگی سقط داشتم .و دقیقا بعد ۴۰ روز تاریخ ( ۱۵/ ۱۰/۹۷ ) پریود شدم .

بعد گذشت یک هفته پاک شدم.

با توجه به جدول تخمک گذاری باید و یک حساب سر انگشتی . آخرین روز همین ماه و اول ماه بعد میشه تایم تخمک گذاری من .

سوال اول: آیا درست حساب کردم؟

سوال دوم : اقدام به بارداری خطری برای من ایجاد نمیکنه؟ میتونم اقدام کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است از ماه آینده برای بارداری اقدام داشته باشید زمانی که شما تخمک گذاری دارید ۱۴ روز بعد از آن پریود می شوید به این شکل می توانید زمان تخمک گذاری خود را محاسبه کنید و حوالی آن روزها یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.