مشكل با عصبانيت پدر

من با پدرم مشكل دارم پدرم سر هر چيز الكى گير ميده همش با هم دعوا ميكنيم اصلا كنترلى تو عصبانيتش نديده همش ميخواد بزنه آدمو من چى كار كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ١٦ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام
نوجوانی دوره ای ویژه در زندگی انسانه ، نوجوان به درک متقابل و همراهی والدین نیاز داره تا بتونه این دوره پر فشار رو طی و وارد مرحله بزرگسالی بشه ، نمی دونم علت مشاجرات شما با پدر چه مقولاتی هست اما نقطه عطف مشکلات نوجوان با والدین عموما زیر پا گذاشتن قوائد کلی خانواده توسط نوجوان و برقرای  الگوهای غلط توسط والدین برای ارتباط با نوجوان هست، اگر علت کلی مشکلات شما به قوانین برمیگرده بهتره با پدر در مورد اونها صحبت کنید ، درخواستهاتون رو مطرح کنید و به پدر اطمینان بدید که از قوائد کلی عبور نمیکنید اما نیازهایی هم دارید که لازمه مورد توجه قرار بگیره ، برای این موضوع بهتره از افراد نزدیک خانواده یا مشاور مدرسه کمک بگیرید