پسرم دو سال و نيمش هست.چند ماه هر جایی میریم سریع ميگه بریم خونمون. اصلا دوست نداره مهمونی بریم با بچه ها بازی کنه. تو خيابون و بازار بریم خیلی نگرانشم دلیلش چی ميتونه باشه خواهش میکنم کمک کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ دوست عزیز با توجه توصیف مختصری که شما از فرزند دلبندتان ارائه دادید و همچنین با توجه به اینکه تشخیص مشکل نیازمند بررسی و مصاحبه‌ی دقیق با شما و کودکتان است، به شما توصیه می‌کنم از یک متخصص در زمینه کودک به صورت حضوری کمک بگیرید. پایدار و پیروز باشید.