فرصت دوباره به رابطه یا فراموش کردن

من ٤ ساله با يک آقايی دوست بودم به قصد ازدواج خيلی همدیگرو دوست داشتيم خيلی تلاش كرديم با همه چی ساختيم كه بتونيم واسه خودمون زندگی بسازيم هم من با شرايط كنار اومدم هم اون با خيلی چيزا ساخت. تو اين شرايط يكسری اتفاقها افتاد از علاقه و دوست داشتن من همش روش حساس بودم تو ارتباط با خانمها ولی خودش هم مقصر بود تو بعضی موارد كه باعث اين حساسيت من شد وقتی ميديدم از دوستان قديمی به طور مثال پيغام ميدن.تا اينكه گفت كه از هم جدا بشيم

گفت تو منو كردی تو قفس حساسيت بيخود داشتی و من صادق بودم و الان ديگه بريدم هر چی گفتم درستش ميكنيم گفت نه درست يا غلط خيلی اصرار كردم ولی رو حرفش موند و گفت نه

گفت تو تنهايی هم خوشبختر از منی چون من حتی نتونستم شرايط دلخواه برات فراهم كنم. (من شرايطم از هر نظر بهتره از اون كارامو ميتونم درست كنم برم خارج از ايران واسه خودم زندگی كنم)

با وجود اصرار زياد قبول نكرد منم گفتم باشه خيلی داغونم چه جوری ميشه ٤ سال فراموش كرد

گفت جونم بهت وصله ولی اين دفعه ميخوام جلوی دلم بگيرم خيلی اصرار كردم چون واسم ارزش داشت ٤ سال صادقانه وايسادم ولی همش گفت نه، پيش خودم گفتم منم غرور دارم از یه طرف وقتی تو رابطه بحث جدايی پيش مياد ديگه فكر كنم فايده نداشته باشه

چی كار كنم بتونم فراموش كنم يا اگر برگشت فرصت بدم يا نه ؟

خواهش ميكنم راهنمايي كنين

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
همه ما در طول زندگی‌مان به نوعی عشق رو تجربه می‌کنیم. گاهی این عشق سرانجام خوشی دارد و به ازدواج ختم می‌شود و گاهی به یک عشق نافرجام تبدیل می‌شود. براى  درمان شكست عشقى بايد از ٤ مرحله ی روانشناختى شوك، انكار، بازآفرينی و استقلال عاطفى گذشت.
فراموش كردن شكست عشقى در واقع هنر زندگى ست كه يادگيرى اون واسه همه ضرورت داره. مشاوره روانشناسى، آموزش هاى مربوط به رفتار در زمان بحران، متدهاى مربوط به تغيير شخصيت و خيلى روشهاى ديگه هستن كه با استفاده از اونها ميتونيم در راه اين فراموشى و درمانش قدم برداريم.
به خودتون زمان بدید تا جنبه های خوب و بد ماجرا رو بررسی کنید و با احساسات و آنچه رخ داده کنار بیایید. شما باید بتونید با این واقعیت کنار بیایید و گذشته رو مدیریت کنید. وقتی ذهنتون به گذشته میره به او دستور ایست بدهید این یک تکنیک و راهکار درمانی هست که به آن (ایست ذهنی) می‌گوییم به محض این‌که ذهن بخواهد به گذشته سفر کند به آن یک ایست محکم می‌دهیم و از پیشروی آن جلوگیری می‌کنیم. مثلا به‌خود بگویید: دیگر نمی‌خواهم به این موضوع  فکر کنم.
ما قرار نیست چیزی یا فردی رو فراموش کنیم ما قرار است با مدیریت افکارمون، نسبت به خود و افکارمون آگاه باشیم و اجازه ندیم هر وقت که دلمون خواست با یادآوری گذشته ذهنمون رو درگیر کنیم؛ به عبارتی نباید اجازه بدیم تفکر احساسی ما از تفکر منطقیمون پیشی بگیرد. گاهی این‌قدر در افکار گذشته غرق می‌شیم که هیچ لذتی از زمان حال خود نمی‌بریم.
بسیاری اوقات پیش میاد که ذهن ما اونقدر از گذشته پر شده که نمی‌تونیم به موضوع دیگری فکر کنیم. ذهن تا حد معینی گنجایش دارد و باید به نوعی از افکار نامطلوب و دوست نداشتنی خالی شود.بهترین کار در این زمان نوشتن است، کافی است هرچه در ذهن دارید بدون هیچ‌گونه انتخابی روی کاغذ بیاورید و هیچ‌چیزی رو جا نندازید. باید کاملا بدون سانسور و صادقانه بنویسید تا ذهن کاملا تخلیه شود.  بعد وقتی ذهن کاملا خالی شد، اون کاغذها رو دور بندازید یا حتی بسوزونید.
با راهکارهای ارائه شده و مدیریت افکارتون می‌تونید آینده رو جایگزین گذشته کنید.
در صورتیکه به تنهایی نمیتونید از این حال خارج بشید حتما به روانشناس مراجعه کنید.
شاد و پیروز باشید.