تنبلی تخمدان و تخمک اهدایی

سلام دکتر به من گفته تنبلی تخمدان دارم و تو این سایت خوندم که کسایی که تنبلی تخمدان دارن مجبور میشن تخمک اهدایی استفاده کنن . درسته ؟خیلی نگرانم بخدا من بهم کیست ساده میزنه تو تخمدانام دکتر بهم گفت یکم تنبلی داره تخمدانت یعنی منم مجبور میشم تخمک اهدایی بگیرم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خیر این صحت ندارد. ورزش، کاهش وزن و اصلاح سبک زندگی مفید است در کنار آنها با استفاده از برخی از داروها میتوان مشکل را رفع کرد با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش