درد ناشی از کامپوزیت دندان

من ١٠ روز پيش دندونای جلوم رو كامپوزيت كردم. دكتر دندونام رو تراش زد چقدر رو نمی دونم خودش گفت كم حدود ٥/ميلی الان تقريبا هـيچ چيز نميتونم گاز بزنم. مخصوصا دندونای پایينم خيلی درد ميگيره در حالت عادی هم مور مور ميكنه. لطفا ميشه راهنمايم كنين. خيلی ناراحت و نگرانم . آیا دندونام خوب ميشن؟ ميتونم مثل قبل با دندونام راحت باشم؟

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام معمولا نباید درد داشته باشه؛ اگر دردتان زیاده به پزشکان مراجعه کنید که فکری بکنه براتون شاید کمی بلند باشه دندانهاتون