حسادت به برادر زاده همسر

سلام و عرض خسته نباشید . من پانزده سالمه ،هفت ماهی هست که عقد کردم نامزد من یک برادرزاده دختر  داره هشت سالشه ‌منم روی اون نمیدونم چرا حساسم یعنی بینهایت روش حساسم که نزدیک نامزدم نشه چون خیلی خیلی ازش بدم میاد وقتی نزدیک شوهرم میشه شوهرم هم خیلی دوستش داره چون خواهر ندارن اونم نوه اوله اون و خیلی دوست دارن. احساس میکنم از منم بیشتر دوستش داره. امشب شوهرم یا همون نامزدم میدونین چی میگه بهم؟ میگه اگه یک روز اون شوهر کنه یا از اینجا بره من میمیرم اگه اون نباشه میخوام دنیا نباشه خیلی دلم شکست خیلی خیلی دلم شکست. حالم خیلی بده اصلا برادرزادش شده کابوس زندگی من هی فکر میکنم که اون و بیشتر از من دوست داره. و ناراحت میشم که کسی که همه دنیامه دنیاش یکی دیگه است.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

احساس شما و حساسیتان بر سایر روابط همسرتان نشان دهنده عدم پذیرش سایر روابط ایشان است.ازدواج به معنای تملک و منحصر شدن روابط دو نفر نیست ،روابط خانوادگی و دوستانه تا جایی که آسیبی به حریم خانواده وارد نکند لازمه رشد فردی و اجتماعی هر فرد است.
دوست عزیز نحوه  ابراز مشکل شما نشان دهنده این است که برای شروع زندگی مشترک و رابطه درست نیاز به یادگیری مهارت های زندگی و آموزش های تخصصی دارید،پیشنهاد میکنم برای بهتر شدن کیفیت رابطه مشترکتان از راهنمایی تخصصی مشاور خانواده کمک بگیرید.