سلام خسته نباشید

ورودی خونه ما ۱۲ تا پله داره و داخل منزل چونکه حالت دوبلکسی هست برای رفتن به سرویس بهداشتی و دستشویی فرنگی باید ۶تا پله بالا رفت

یک دستشویی ایرانی پایین خانه هست که میتونم ۶تا پله رو نروم و برم ایرانی اما میگم ایرانی ضرر داره و حتما از فرنگی استفاده کنم

و من الان دوقلو باردارم و ۱۵هفته ۳روزم

و یک سقط قبلی هم در ۹ هفته داشتم و ۲۶ سال دارم

آیا بالا رفتن از پله واسم ضرر داره؟چه واسه دستشویی چه واسه بیرون رفتن از منزل

و اینکه در روز چند مرتبه اجازه دارم از پله استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر خون ریزی یا لکه بینی ندارید  خیر ۶ عدد پله منعی ندارد بهتر است از پیاده روی و داشتن فعالیت های زیاد و سنگین خودداری کنید موفق باشید.