پرخاشگری کودک ۱۵ماهه

با سلام دختر ۱۵ ماهه ای دارم که جدیدا مدتی خیلی پرخاشگر شده است کوچکترین حرفی که بهش میزنم عکس العمل تندی نشون میده خودشو میزنه موهاشو میکشه سرشو محکم به زمین میزنه مثلا میگم به فلان چیز دست نزن داغه شروع میکنه به زدن خودش سرشو به هر جایی میزنه به سنگ به دیوار خیلی ناراحتم از این موضوع مشکل سازه علتش چیست؟ چگونه جلوی این رفتارش رو بگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز تا ٢ سالگي شما بايد مادري در دسترس و پاسخگو و حساس به نيازهاي كودك باشيد و خواسته هاشو بدون تاخير برآورده كنيد و نبايد طوري باشيد كه برسه به جاييكه جيغ بزنه . وبهش ميگم مامان جيغ زدن كار خوبي نيست . يا وقتي بغلش ميكنيد و موهاتون و ميكشه ميگم بايد موهاي مامان و ناز كني و نبايد بكشي و وقتي اين كار رو كرد يه كوچولو ميزارمش زمين . خواسته ها شو سريع برآورده كنيد كه به جيغ نرسه و بعد از ٢ سالگي صبر رو بهش آموزش ميديم🙏🙏🙏🌹