تعادل نداشتن در احساس به همسر

۳ سال ازدواج کردم (سنتی) ، اخلاق همسرم متوسطه نه بد بد نه خوب خوب ، احساس میکنم گاهی وقتا واقعا عاشقشم و وابسته ولی وقتی رفتار بدی میکنه یا اگه حس کنم کسی ازم خوشبخت تر ناخود آگاه احساسم بهش عوض میشه ، همیشه با خودم درگیرم ، حس میکنم عاشق واقعی نیستم ، بدتر از همه اینکه تو رفتارم هم تاثیر گذاشته و همسرمو روندم از خودم  فرزند ۵ ماهه هم دارم ، چیکار کنم که حسم بهش تقریبا ثابت بشه یا لااقل انقدر زود به زود عوض نشه که باعث تعجب خودم بشه چه برسه شوهر

شوهرم فرزند آخر خانواده و من هم تک فرزند هستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
باید بررسی دقیق بشه که اول رابطه و تاریخچه زندگی مشترک تون چطور بوده؛چه مواقعی این نوسانات اتفاق می افته .
برای بهتر شدن احساس خودتون میتونید لیستی از خوبیهای همسرتون رو بنویسید و به خودتون یادآوری کنید با چه کارهایی همسرتون مهربون میشه .