علاقه نداشتن به درس و اصرار خانواده

سلام

من ۱۷ سالمه قراره امسال کنکور بدم

یک ماه و نیم هم هست که نامزد کردم با یک خانواده خوب و متشخص وصلت کردیم که وضعشونم خوبه

تو شرایط سختی هستم من درس خوندن رو دوست ندارم به جاش کارای هنری دوست دارم انجام بدم این مسئله رو به نامزدم هم گفتم و اونم مشکلی نداره بهم گفته میتونه هر کلاسی که دوست داشتم ثبت نام هم کنه ولی خانوادم میخوان من درسمو ادامه بدم و معلم بشم

خیلی بهم فشار میارن همش میگن باید قبول بشی اگه قبول نشی ما رو جلو فامیلای خودمونو و فامیلای شوهرت سرافکنده میکنی اصلا توجه نمیکنن که هیچ کاری برام نکردن هیچ کلاس یا کتاب و سی دی آموزشی برام نگرفتن همش میگن بخون منم از درس زده شدم میخوام عروسی کنم برم تا جایی پیش رفتن که میگن قبول نشی بلایی به سرت میاریم که....

کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

آیا این عدم علاقه از وقتی نامزد کردید بوجود امده؟

درس براتون چه معنایی داره و چه جایگاهی در زندگی تون؟

همین کارهای هنری از کانال درس خواندن به شما بیشتر کمک می کند و موفق خواهید شد یا خیر؟

هر تصمیمی مزایایی دارد و معایبی

اگر شما بخواهید برای خواسته تان پافشاری کنید حتما باید عواقب آن را در نظر بگیرید

اما به طور کل لطفا یک بار بنشینید

جدولی رسم کنید و مزایای درس خواندن و نخواندن رو برای خودتان بدون در نظر گرفتن فشار خانواده بررسی کنید

و تصور کنید بدون تحصیلات آیا 5 سال دیگه از خودتون راضی خواهد بود یا خیر

و بعد تصمیم نهایی رو اخذ کنید

موفق باشید🌹🌹🌹