سلام   هیسروسالپنگوگرافی (دیجیتال) انجام دادم جوابش اینه لطفا توضیح بدید معنی اش چیه؟

در رادیو گرافی ساده در استخوانها و نسج نرم ناحیه true pelvis  ضایعه ای دیده نمی شود .

پس از تزریق ماده حاجب از سرویکس رحم حاجب شده و متمایل به چپ قرار گرفته است .

اندازه کاویته رحم در حد طبیعی است.ضایعه فضاگیر در کاویته رحم وکانال سرویکال دیده نمی شود .

لوله فالوپ راست با تاخیر و بصورت faint حجاب شده spillage آن مشهود نیست

لوله فالوپ چپ حاجب نشده است احتمال انسداد دو طرفه لوله های فالوپ مطرح میگردد

لطفا بگید معنی این جواب عکس رنگی رحم چیه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 41 شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به گزارش عکس رنگی رحم شما انسداد در لوله های رحمی گزارش شده است بنابراین باید به پزشک مراجعه نمایید تا پروسه درمانی شما ادامه یابد تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید.