ترس از محیط بسته

با سلام خدمت شما مشاور محترم بنده نزدیک ۴ سال هست که از محیط بسته به شدت میترسم و تپش قلب شدید میگیرم و نفسم میگیره ممنون میشم برای حل این مشکل راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام خدمت شما کاربر گرامی

ترس از مکان های بسته (و مکان های باز )آگورافوبیا نامیده میشود که یک اختلال اضطرابی محسوب میشود . فرد مبتلا ترس و اضطراب را غیر واقعی ، بیش از اندازه و در حد خطر واقعی تجربه مینماید
با اینکه این اختلال میتواند بسیار ناتوان کننده باشد اما درمان تایید شده و آسانی دارد.
شما لازم است با هیجانات خود آشنا شده و با آنها آشتی کنید
آگاهی از نحوه عملکرد هیجان ترس و اضطراب ، شناخت نشانه های بدنی ، چالش با افکار،  به همراه فراگیری تکنیک تنفس صحیح به شما کمک میکند تا آرام آرام با ترس خود روبرو شده و در نهایت بتوانید به راحتی و بدون مشکل در مکان سربسته قرار گیرید

مهمترین نکته در اختلالات اضطرابی آگاهی از این موضوع است که نشانه های بدنی مانند طپش قلب و تنگی نفس که در اثر قرار گرفتن در شرایط اضطراب زا پدید می آیند ، هرگز موجب مرگ نخواهند شد.

در نهایت به شما توصیه میکنم در صورت امکان برای درمان قطعی و رهایی از این مسئله ۴ساله به روانشناس بالینی مراجعه فرمایید.