ارتباط با پدر بداخلاق

سلام خسته نباشین من یک دختر ۲۰ سالم که پدرم اصلا نمیتونه منطقی حرف بزنه یعنی وقتی باهاش حرف میزنیم یا مخالفت میکنه یا داد میزنه به خاطر همین من خیلی ازش فاصله گرفتم و زیاد باهاش حرف نمیزنم و اینطوری اعصابم راحت تره در صورتی که بهتر بود همراه بود و من میتونستم حداقل باهاش عادی حرف بزنم ولی نمیتونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل فاقدشغل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام
بدون شگ این حق شماست که بتوانید با پدرتان رابطه صمیمانه ای داشته باشید اما گاهی شرایط برخلاف میل ماست و مجبوریم یا با موقعیت از در سازش وارد شویم یا با کمک برخی مهارتها بر اوضاع کنترل داشته باشیم ، شاید بهترین رفتار جرات مندانه در چنین شرایطی که طرف مقابل برخورد تندی دارد ، انتخاب سکوت و فاصله گرفتن باشد اما سکوت دائم تبدیل به خشم می شود و نگه داشتن افکار منفی موجب میشود در مدیرت شرایط دچار درماندگی شوید . خوب است برای مدتی رفتارهای پدر را تحت نظر قرار دهید تا متوجه شوید که لحظات آرامش و خوش خلقی پدر متاثر از چه شرایطی است ، آیا همیشه بدخلق است یا اینکه با گفتگوی آرام در شرایط خاص میتوان با او ارتباط برقرار نمود در واقع به دنبال یافتن بهترین زمان برای برقراری ارتباط باشید در این راه از نزدیکترین افرادی که با پدر رابطه خوبی دارند کمک بگیرید اما چنانچه احساس میکنید یافتن قلق پدر امکانپذیر نیست به مشاور مراجعه نمایید تا شمارا در مدیریت استرس های ناشی از این موضوع یاری نمایند.