بیرون زدگی مقعد در بارداری

سلام.وقت بخیر من تازه رفتم هفته ۳۲ بارداری.

برای بیرون زدگی مقعد چیکار باید کرد؟ یبوست ندارم. هر دفعه برای اجابت مزاج میرم بیرون زدگی مقعد بیشتر میشه.خونریزی هم ندارم. فقط گاهی احساس خارش دارم رو همون بیرون زدگی. چیکار کنم؟ از پماد آنتی همورویید میتونم استفاده کنم؟با بیرون زدگی مقعد چیکار کنم با اینکه یبوست ندارم.اذیتم میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام‌. این بیرون زدگی مقعد دو دلیل عمده دارد
یا همورویید یا شقاق
که در معاینه مشخص میشود دلیل اصلی کدام است.
در همورویید بیرون زدگی بعد از اجابت مزاج داخل می رود ولی در شقاق مقعد این بیرون زدگی مانند یک ضایعه پوستی است که همیشه سر جای خود قرار دارد.
بهتر است از مصرف غذاهای تند و یا غذاهایی که حس می کنید خارش را در شما تشدید میکنند بپرهیزید. چراکه این غذا ها در مدفوع شما وارد می شوند و هنگام دفع با این بیرون زدگی تماس پیدا میکنند.
اگر وجود این ضایعه شما را آزار می دهد بعد از بارداری با پزشک جراح مشورت کنید و ضایعه را بردارید