با سلام من 32 سالمه و قبل از ازدواج دانشگاه پیام نور درس خوندم جزو دانش آموزای درس خون بودم ولی خیلی از طرف خانواده حمایت نشدم هیچ کلاس و آزمونی شرکت نکردم با رتبه 18 هزار سال اول قبول شدم و لیسانس مدیریت دارم بعد از ازدواج هم دو سالی در یک شرکت خصوصی کار کردم که اصلا حقوق خوبی نداشت الان دو تا بچه دارم یک پسر کلاس اولی و یک پسر 5 ساله.

از تابستون تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم می خوام کنکور تجربی بدم و حداقل پرستاری قبول بشم . هزینه های بالایی برای کلاس و آزمون دادم ولی در روز 2 تا 3 ساعت و خیلی کم نهایتا 6 ساعت درس بخونم تراز آزمونم 4 هزاره کتابها تا حدودی عوض شده و من درسها را فراموش کردم. الان حس شکست و دلسردی دارم.

پسر اولم در درسهاش و املاش خیلی ضعیفه و نیاز به وقت زیادی داره. خونه ام همیشه بهم ریخته است . حوصله ایی واسه شوهرم و رابطه ندارم. و شوهرم هم جزو بیماران خاص و من نمی تونم توقع هیچ کمکی را از سمتش داشته باشم. از طرفی مادرم هم گرفتاریهای خودشو داره. الان باید چیکار کنم چطوری زمانم را مدیریت کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم ، وقتتون بخیر ،
عزیزم اگر واقع بینانه به شرایط شما نگاه کنیم. کمی سخته درس خوندن در این شرایط. یه برنامه ریزی دقیق و سخت گیرانه باید داشته باشید و باید از زمان استراحتتون باید برای درس خوندن بزنید. یعنی حتما صبح اول وقت بیدار شده و زمانی که کارهای بچه ها و خونه انجام شد برای درس خوندن تایم بزارید.
یکی از راهکارهای دیگه میتونه این باشه که کتابها رو به صورت ویس در بیارید و در مواقعی که مثلا آشپزی میکنید و کارهای این چنینی ویس ها رو گوش کنید.
شب ها یه تایم یکی دو ساعته بعد از خواب بقیه اعضا برای درس خوندن خودتون بزارید.
میدونم این مدل درس خوندن سخته، اما اگه هدفی داشته باشیم برای رسیدن به اون باید بجنگید.
امیدوارم به زودی به هدفتون برسید.
با تشکر، سیاردوست