دروغ همسر برای عضویت در سایت

سلام. همسرم چندی هست عضو سایت نی نی سایت هست. اصلا خوشم نمیاد بیاد اینجا و پست بگذاره. چونکه حرف افراد روی اون خیلی تاثیر میگذاره و من اصلا دوست ندارم زندگیم با اظهارنظرهای دیگرانی که متخصص نیستند خراب بشه. خیلی اتفاقی فهمیدم عضوش هست هنوز. اون نمیدونه که من میشناسم نام کاربریش رو و چند بار هم گفتم که قول بده تو تاپیک های مسخره شرکت نکنی. جلوی روی من قسم میخوره که دیگه نمیرم ولی دو دقیقه بعدش دوباره میره و پست میگذاره. جدیدا از خودش عکس میگذاره که متنفرم از این کارش. چی کار کنم. بهش بگم میدونم تو سایت هستی و مطلب میگذاری یا نه از دور کنترلش کنم. خیلی میترسم زندگیم خراب شه. فقط زود جوابمو بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت مرد شغل آزاد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
دوست عزیز بهترین کار این است که در یک فضایی دوستانه با همسر خود صحبت کنید و مسائلی که از آن واهمه دارید را با او در میان بگذارید مثلا بگویید : که من میترسم حرفهای دیگران روی تو تاثیر منفی بگذارد و در ارتباط خودمان به مشکل بربخوریم و خواسته ها و انتظارات خود را به او بگویید.
اینکه فرمودید از دور ایشان را کنترل کنید و این مسئله که حساب کاربری همسرتان را دارید کار درستی نیست و اگر ایشان بفهمند به شما اعتماد نخواهند کرد سعی کنید وارد حریم خصوصی همسرتان نشوید و با او مانند یک دوست رفتار کنید نه یک بازرس.
تفریحاتی ایجاد کنید تا زمان کمتری را در سایت باشد و اگر نگران این هستید که با متخصصان رابطه ندارد ایشان را تشویق کنید سوالات خود را در کلینیک نی نی سایت بپرسند تا کارشناسان و متخصصان پاسخگو باشند

با آرزوی موفقیت برای شما