عدم ثبات در خلق و خو

حس میکنم دارم افسرده میشم و تحمل این وضعیت برام سخت شده. نمیدونم چجوری باید مشکلم رو توضیح بدم.

اصلا ثبات شخصیت ندارم،در طول روز چندین بار حالتام عوض میشن. ممکنه چند ساعت خوب باشم و بگم و بخندم بعد یک دفعه برم بشینم تو اتاق شروع کنم گریه کردن.

گاهی اوقات با انگیزه صبح بیدار میشم و به این فکر میکنم که چه روز قشنگیه و همون شب دنبال راه خودکشی میگردم که از شر زندگیم راحت بشم.

یا گاهی وقتا چند ساعت با دخترم بازی میکنم بعد یک دفعه بی دلیل کلافه میشم باهاش دعوا میکنم. حتی افکارم هم ثابت نیستن.

حس میکنم دارم دیوونه میشم یا افسرده شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم ، وقتتون بخیر ،
با شرایطی که برای من توصیف کردید قاعدتا موضوعی حال روحی شما رو دچار تعارض و مشکل کرده، اما از اونجایی که توضیحات شما بسیار مختصر بوده من راهنمایی زیادی نمیتونم براتون داشته باشم.
من از شغل شما و اینکه چند فرزند دارید و ارتباطتون با همسرتون آگاهی ندارم. همه این موارد و امثال اینها توجیهی برای حال بد شماست که متاسفانه من از این موارد آگاهی ندارم.
اما توصیه حدی من به شما اینه که در اسرع وقت به روانشناس مراجعه کنید و حتما به توصیه های ایشون عمل کنید تا از بروز شرایط بدتر جلوگیری بشه.
با احترام، سیاردوست