پشیمان کردن همسر از تصمیم

سلام من ۴ سال ازدواج کردم شوهرم با خانوادم مشکل داره رابطمون هم همچین خوب نیست سر هر چیزی ناراحت میشه زود قهر میکنه  من قبلا خیلی قوی بودم تو رابطم ولی شوهرم منو بی اعتماد به نفس کرد چه طور با شوهرم برخورد کنم الان سر لج افتاده بریم یک شهر دیگه برای زندگی راهنمایی کنید چه طوری پشیمونش کنم ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه داد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

توضیحاتتون خیلی کلی هست اما در کل، مهم‌ترین مساله همونطور که خودتون اشاره فرمودید، کیفیت رابطه‌ی شما با همسرتون هست. اینکه اگر ایشون با شما لجبازی می‌کنن، شما لج نکنید. اگر ایشون قهر می‌کنند، شما قهر نکنید. منطقی و محترمانه، در کمال آرامش، درباره‌ی مسائل مختلف با همسرتون گفتگو کنید. از افکار و احساسات‌تون صحبت کنید. درخواست‌هاتون رو شفاف و صریح با ایشون در میون بگذارید. حتی شاید لازم باشه به یک زوج‌درمانگر مراجعه کنید تا شما رو در بهبود بخشیدن به کیفیت رابطه‌تون یاری کنند. همچنین می‌تونید در زمینه‌ی مهارت‌های ارتباط موثر مطالعه کنید و در این مورد با همسرتون به توافقاتی برسید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون