سلام.یک هفته است که ازدواج کردم در این مدت دوباره نزدیکی داشتم دفعه اول خیلی درد کشیدم تا بکارتم رو از دست دادم و دفعه دوم به شدت درد داشتم البته یکم که گذشت دردش عادی شد ولی اصلا لذتی نمیبردم و خونریزی هم داشتم راجع بهش که سرچ‌ کردم دیدم بیماری به اسم واژنیسموس یا یه همچین چیزی وجود داره و واقعا وقتی حتی انگشتمو میخوام وارد واژنم کنم خیلی درد میکشم میخواستم بدونم این درد رو با استفاده از اسپری بی حس کننده و ژل روان کننده میتونم کم کنم؟پیشنهادی هست که بهم بدید تا کمکم کنه لطفا کمکم کنید ممنون میشم ❤

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجوهنر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم..جهت تشخیص و درمان به موقع و صحیح واژینیسموس مراجعه نمایید. واژینیسموس به انقباض غیر ارادی عضلات اطراف مهبل گفته می شود که غیر ارادی می باشد و صد در صد قابل درمان هست.