درمان تنبلی تخمدان با دوفاستون

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 622 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من تنبلی تخمدان دارم مجردم دکتر قرص دوفاستون و لتروزول تحویز کرده برام چند روزه قرص دوفاستون میخورم حالت تهوع میگیرم.کسی هس مصرف کرده باشه؟نتیجه ای هم داره؟ میترسم با این قرصا باز خوب نشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام تنبلی تخمدان با این قرص خوب نمیشه بلکه فقط احتمال بارداری افزایش پیدا میکند
جهت درمان تنبلی تخمدان در مرحله اول سبک زندگی بخصوص تغذیه و تحرک را تغییر دهید

تجربه شما

منم برای تنبلی تخمدونم از این قرص استفاده میکنم ولی این علائمی که میگی رو ندارم بعد ۹ روزم هست پریود نشدم متاهلم هستم دو روز پیش تست بی بی چک زدم منفی بود