سلام روزبخیر من خواهری داشتم که مبتلا به سندروم داون بود و از من دوسال کوچکتر بوده و فوت کرد. وبعد ازایشان دو خواهر و یکبرادر سالم دارم پدر ومادرم باهم نسبت فامیلی پسرخاله دخترخاله دارند من وهمسرم نسبتی باهم نداریم ایا برای قبل از بارداری باید ازمایش خاصی انجام بدهیم؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام زمانی که باردار شدید می‌توانید تست غربالگری انجام دهید الله نیازی نیست فقط روزی یک عدد اسید فولیک مصرف نمایید