سلام من تقریبا ۷ هفته که باردارم اوایل تنگی نفس و ترشح سفید رنگ زیاد داشتم ولی الان دو سه روزه که نفس زدن کمتر شده ولی هنوزم تنگی نفس دارم ولی ترشحات کاملا قطع شده خارش و سوزش هم دارم تو رو خدا بهم بگین برای بچم مشکلی پیش نیومده خیلی نگرانم در ضمن پا دردم دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام

برای درمان خارش و سوزش واژن در بارداری حتما می بایست معاینه شوید ودر صورت لزوم درمان شوید...عفونت های واژن منجر به ایجاد مشکل در جنین نخواهد شد به شرط این که به موقع درمان شوید