لاغری و تناسب اندام

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 83 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ده كيلو اضافه وزن دارم ميخوام چربی هام آب بشن مخصوصا چربی های شكم و پهلو، چيكار كنم كمكم كنيد لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ١٧ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
عزیزم زیر نظر کارشناس یا متخصص تغذیه رژیم بگیرید و برای اینکه بدنتون رو فرم بمونه بعد از شروع کاهش وزنتون بدنسازی رو در کنار رژیم شروع کنید.

تجربه شما

با سلام

با توجه به اینکه چاقی و  اضافه وزن تحت تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی قرار دارد.

 جهت ارزیابی دقیق به متخصصین تغذیه مراجعه نمایید.