با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.

من مبتلا به دیابت بارداری هستم الان ۳۳ هفته و ۳ روز میباشم ۱ ماه پیش متوجه شدم یک سنگ کلیه ۶ میل دارم که خدا رو شکر دکتر گفت از کلیه جدا شده هر چند نمیدانم دفع شده یا نه، حالا برای کنترل قندم‌ متفورمین مصرف میکنم در توضیحات دارد نوشته شده افرادی که مشکل کلیوی دارند مصرف نکنند میخواستم بدانم آیا با تجربه سنگی که دارم میتوانم دارو را ادامه بدهم یا نه ؟

لازم به ذکر است فاصله من تا پزشکم بسیار زیاد است و نمیتوانم مدام مراجعه کنم

با تشکر فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام
نگران نباشید سنگ کلیه جزوه  مشکلات کلیوی که باعث منع مصرف متفرمین میباشد نیست خودتون رو نگران نکنید انشا الله سنگتون هم دفع شده .
موفق باشید.